Verhoomo vertaansa vailla Lappeenrannassa

Kaakon Verhoilu Oy on monipuolinen verhoomo Lappeenrannan Myllymäessä. Teemme muun muassa huonekaluverhoiluja, autoverhoiluja ja muita verhoilutöitä laadukkaasti käsityönä vuosikymmenten kokemuksella. 


Huolimattoman tai kokemattoman verhoilijan käsissä huonekalun verhoilutyö saattaa jäädä puolitiehen laadun osalta, ja ikävä yllätys voi tulla ilmi jo lyhyen käytön jälkeen. Nopean kulumisen myötä on edessä uusi verhoilu-urakka.

Kun tilaat verhoilupalvelut kokeneelta ammattilaiselta, voit luottaa siihen, että työn jälki on laadukasta ja vuosien käyttöä ja kulutusta kestävää. 


Vuosien saatossa olemme onnistuneesti hioneet toimintatapamme sekä prosessimme huippuunsa. Tämän ansiosta pystymme toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja ripeästi sekä tekemään aina kilpailukykyisen tarjouksen laadusta tinkimättä.

Verhoomopalvelumme

Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavia alan palveluja:

Pyydä tarjous

Mikäli et ole varma, onko tarvitsemasi palvelu saatavilla, voit aina ottaa yhteyttä ja keskustella verhoomomme ystävällisten ammattilaisten kanssa. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakasta hänen toiveitansa kuunnellen. 


Tilatessasi verhoilutyön, joka täytyy suorittaa yrityksesi tiloissa, voit luottaa siihen, että voit jatkaa yritystoimintasi harjoittamista mahdollisimman sujuvasti myös verhoiluprojektin aikana. Pyrimme suunnittelemaan sekä toteuttamaan projektit niin, etteivät ne häiritse omaa liiketoimintaasi.

Meiltä saat myös laadukkaat tekstiilit ja tarvikkeet

Täyden palvelun verhoomona löydät meiltä myös kattavan valikoiman erilaisia tekstiilejä sekä verhoilutyössä käytettäviä tarvikkeita. Edustamme muun muassa Orient-, Annala- ja Lauritzon-kangasmerkkejä useiden muiden laatumerkkien ohella. Meiltä löydät myös monipuoliset valikoimat nahkaa ja keinonahkaa sekä verhoilutarvikkeita jousista sitomalankoihin ja vanuihin. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme liikkeeseemme! Voita myös soittaa ja kysyä lisää palveluistamme.