Kaakon Verhoilu Oy – laadukasta veneverhoilua Lappeenrannassa

Kaakon Verhoilu Oy tarjoaa Lappeenrannassa veneverhoilua kaikenlaisiin venetyyppeihin, yleisimmin erilaisiin moottoriveneisiin ja purjeveneisiin. 


Uudistamalla veneesi sisä- ja ulkotiloissa olevat tekstiilit teet veneestäsi viihtyisämmän ja nostat myös veneesi arvoa. Hyvin hoidettu vene laadukkaine sisusteineen on lisäksi helpompi myydä tulevaisuudessa.

Kysy lisätietoja veneverhoilusta

Käyttämämme materiaalit ovat muuttuvien säiden ja paahtavankin auringonpaisteen kestäviä, eivätkä ne haalistu ensimmäisen aurinkoisen kesäpäivän jälkeen.


Haluatko nostaa veneesi jälleenmyyntiarvoa tai tehdä siitä yksilöllisen näköisen? Kaakon Verhoilu Oy on veneverhoilun ammattilainen. Jätä veneesi verhoilu huoleksemme, ja olet takuulla tyytyväinen!

Verhoomopalvelumme

Erityisesti kesäisin veneessä tulee vietettyä paljonkin aikaa. Mielestämme viihtyvyys veneessä ja sen käyttömukavuus ovatkin vähintään yhtä tärkeitä asioita kuin esimerkiksi kesämökin viihtyisyys. Miksi et siis panostaisi näyttävään, viihtyisään ja käytännölliseen verhoiluun veneessäsi? Voimme verhoilla veneesi sen koosta ja mallista riippumatta – aina ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä.

Kokemuksemme ja kattavan tekstiilivalikoimamme ansioista voimme tarjota veneeseesi kangasmateriaaleja ja kuoseja, jotka ovat vettä ja likaa hyvin hylkiviä. Näin saat uudistetun ja viimeistellyn ulkoasun lisäksi helppohoitoiset verhoilut, jotka kestävät käyttöä ja tietenkin katsetta.

Suunnitellaan yhdessä veneellesi uusi verhoilu

Ota yhteyttä, ja kerro lisää veneestäsi ja verhoilutoiveistasi. Meiltä saat laadukkaat verhoilutyöt ja veneilykäyttöön erinomaisesti sopivat tekstiilit, jotka tuovat näyttävyyttä ja lisäarvoa veneeseen kuin veneeseen. Mikään haaste ei ole meille liian suuri, vaan otamme innolla vastaan vaikeimmatkin veneverhoiluprojektit. 


Voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai jättämällä viestin Yhteystiedot-sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Vastaamme mielellämme sinua askarruttaviin, veneesi verhoiluun liittyviin kysymyksiin.