Kaakon Verhoilu Oy – osaavaa huonekalujen verhoilua Lappeenrannassa

Uutta ilmettä ja väriä ei tarvitse hakea kotiin huonekaluliikkeen kautta! Uudelleenverhoilu on ekologisen oiva tapa antaa uusi elämä vanhalle ja käytetylle huonekalulle. Osaavan verhoilijan käsissä huonokuntoisestakin huonekalusta tulee vähintään uudenveroinen. Käsityönä tehty jälki kestää lisäksi helposti pitempään kuin vanha, mahdollisesti koneellisesti tehty verhoilu. 


Kaakon Verhoilu Oy tekee kaikenlaiset huonekalujen verhoilutyöt vuosien kokemuksella Lappeenrannassa. Huonekalujen verhoilun lisäksi tarjoamme ajoneuvojen ja veneiden verhoilua. Tutustu palveluihimme, ja pyydä tarjous!

Vanhasta uutta, kuluneesta ehjää, mustasta valkoista

Oletko kyllästynyt nojatuolisi kuosiin? Eivätkö ruokapöydän tuolien verhoilut enää istu ruokasalin värimaailmaan? Huonekalujen verhoilu on erinomainen keino paitsi vanhan uusimiselle myös helppo ja kustannustehokas keino uudistaa kodin värimaailma ja kuosit nykyaikaisiksi. Käytämme verhoilussa niin kankaita kuin nahkaa ja keinonahkaa, joten pystymme toteuttamaan erilaiset toiveesi hyvin monipuolisesti. 

Edustamme muun muassa laadukkaita Orient-, Annala- ja Lauritzon-kangasmerkkejä, joiden joukosta löytyvät värit ja kuosivaihtoehdot mihin tahansa tilaan sekä tunnelmaan. Työstämme tietenkin myös sinun itse hankkimiasi tekstiilejä. Verhoilemme yhtä lailla perinteiset, modernit kuin julkisten tilojen huonekalut. Mikään projekti tai haaste ei ole meillä liian suuri. Olemme aina valmiita palvelemaan!

Monipuoliset ja laadukkaat materiaalit

Haluamme varmistaa, että asiakas saa meiltä juuri tarkoitukseensa sopivan tuotteen. Meillä, Kaakon Verhoilulla, onkin valtava määrä erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Käytössäsi ovat periaatteessa kaikki huonekalujen verhoiluun soveltuvat vaihtoehdot. Mikäli yleisimpien huonekalukankaiden toimittajien valikoimista ei löydy sopivaa verhoilumateriaalia, voit myös toimittaa meille haluamasi materiaalin, ja me hoidamme loput.

Ota yhteyttä!

Soita ja kysy lisää, tai vieraile liikkeessämme!

Ota yhteyttä puhelimitse, tai jätä viesti lomakkeella, ja kerro meille verhoustarpeestasi. Voit myös tulla saman tien liikkeeseemme Lappeenrannan Myllymäkeen tutustumaan kangasvalikoimiimme – tervetuloa!