Kaakon Verhoilu Oy

Kestävää ja laadukasta verhoilutyötä vuosien kokemuksella

Kaakon Verhoilu Oy – monipuolista ajoneuvoverhoilua Lappeenrannassa

Annamme arvokkuutta, vauhtia ja näyttävyyttä myös ajoneuvosi sisätiloihin! Amerikanraudan nahkasisustuksesta perheauton takapenkin verhoiluun – Kaakon Verhoilu Oy tarjoaa Lappeenrannassa ajoneuvoverhoilua joka tarpeeseen. Voit tehdä vanhasta jälleen uuden tai klassikostasi juuri sinulle mieleisen näköisen.


Erikoisosaamisemme on auton penkkien korjauksessa. Meiltä onnistuvat myös moottoripyörien sekä moottorikelkkojen taitavat verhoilut. Älä siis epäröi, vaan jätä autosi sisäpintojen verhoilu alan kokeneen ja taitavan ammattilaisen käsiin.

Autoverhoilut nostavat haluttavuuttaan koko ajan. Korkealaatuinen, hyvin hoidettu verhoilu parantaa autosi mukavuutta sekä lisää autosi arvoa. Lisäksi käytettävissä olevien materiaalien valikoima on huomattavan laaja, ja hintatarjous saattaa olla edullisempi kuin asiakas osasi arvatakaan.


Olipa kyseessä sitten erikoisverhoilu harrasteautoon tai käyttöauton uudelleenverhoilu, saat meiltä tarvitsemasi verhoilupalvelut vuosien kokemuksella. Ota yhteyttä jo tänään, ja tilaa ajoneuvollesi uniikki sekä laadukas verhoilu!

Kysy lisää ajoneuvoverhoilusta!

Kangasta, nahkaa vai keinonahkaa – verhoilulla uutta ilmettä ajoneuvoosi

Teemme verhoiluja asiakkaan toiveiden mukaan erilaisilla materiaaleilla, kuten kankaalla, nahalla ja keinonahalla, joten mahdollisuudet erilaisiin väri- ja kuosivaihtoehtoihin ovat erittäin monipuoliset. Teemme sekä perinteisiä uudelleenverhoiluja että erilaisia erikoisverhoiluja esimerkiksi harraste- ja erikoisautoihin sekä rankempien sääolosuhteiden sietokykyä vaativiin moottoripyöriin ja moottorikelkkoihin.

Verhoilu on kannattava toimenpide myös aivan tavalliselle käyttöajoneuvolle, sillä se tuo ryhtiä ja jopa ripauksen luksusta sisätiloihin. Valitsemalla sisäpintojen verhoiluun laadukkaat materiaalit saat pinnat, jotka on helppo pitää siistinä huonolaatuisiin materiaaleihin verrattuna.

Kysy lisää palveluistamme!

Soita ja kysy lisää ajoneuvoverhoilusta jo tänään. Voit myös jättää viestin Yhteystiedot-sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Ystävällinen asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!


Yrityksemme palvelee Lappeenrannan Myllymäessä – tervetuloa katsastamaan tekstiilivalikoimamme. Tutustu myös huonekalu- ja veneverhoilupalveluihimme.