Kestävää ja laadukasta verhoilutyötä vuosien kokemuksella

Huonekalujen verhoilu Lappeenrannassa

Uutta ilmettä ja väriä kotiisi ei tarvitse hakea huonekaluliikkeen kautta

Kaakon verhoilu suorittaa kaikenlaiset huonekalujen verhoilutyöt vuosien kokemuksella Lappeenrannassa. Uudelleenverhoilu on ekologisen oiva tapa antaa uusi elämä vanhalle ja käytetylle huonekalulle. Osaavan verhoilijan käsissä huonokuntoisestakin huonekalusta tulee vähintään uudenveroinen. Käsityönä tehty jälki kestää lisäksi helposti pitempään kuin vanha, mahdollisesti koneellisesti tehty verhoilu.

Vanhasta uutta, kuluneesta ehjää, mustasta valkoista

Oletko kyllästynyt nojatuolisi kuosiin? Eivätkö ruokapöydän tuolien verhoilut enää istu ruokasalin värimaailmaan? Verhoilu on erinomainen keino paitsi vanhan uusimiselle, myös helppo ja kustannustehokas keino uudistaa kodin värimaailma ja kuosit nykyaikaisiksi ja silmälle jälleen ystävällisiksi.  Verhoilemme niin kankaita kuin myös nahkaa ja keinonahkaa, joten pystymme toteuttamaan erilaiset toiveenne hyvin monipuolisesti. Edustamme mm. laadukkaita Orient, Annala ja Lauritzon -kangasmerkkejä, joiden joukosta löytyvät värit ja kuosivaihtoehdot mihin tahansa tilaan ja tunnelmaan. Työstämme tietenkin myös asiakkaan itse hankkimia tekstiilejä.

Soita ja kysy lisää tai vieraile liikkeessämme!

Ota yhteyttä ja kerro meille verhoustarpeestasi tai tule saman tien liikkeeseemme Lappeenrannan Myllymäkeen tutustumaan kangasvalikoimiimme - Tervetuloa!

Kaakon Verhoilu Oy
Alaniitynkatu 18-20
53550
LAPPEENRANTA
(05) 452 3110
posti@kaakonverhoilu.fi